To top
30 mart.

31 Martie – Bloggers’ Yard Sale

De câte ori ai admirat ţinutele purtate de bloggerul favorit la diverse evenimente sau chiar în postările street style? Create de designeri români, internaţionali, cumpărate de la magazinele favorite high street sau piese vintage, articolele vestimentare ale bloggerilor, care te-au inspirat de nenumărate ori atunci când ai fost în lipsă de idei, te aşteaptă să le descoperi la Bloggers’ Yard Sale!
 
Bloggers’ Yard Sale este locul în care orice pasionată de modă şi frumos trebuie să fie! Noi te invităm să ne descoperi garderobele şi să cumperi piesele vestimentare care îţi plac. Am pregătit o selecţie de haine care ne-au fost dragi şi acum vrem să le porţi tu! Se poate să te surprindem ulterior pe stradă şi să te pozăm pentru rubrica de street style! 
 
 
În plus, la Bloggers’ Yard Sale vei avea parte de surprize, cadouri frumoase şi prezentări. Te aşteptăm să ne imprietenim şi să îţi dezvăluim secretele noastre de modă!
 
Noi suntem nerăbdătoare să ne cunoaştem cititoarele! Aşadar, ne vedem Duminică, 31 Martie, la  Luna Cafe & Bistro!

 

 
Bloggerii care au semnat prezenta sunt: Carmen Negoita, Adam Stella, Gabriela Atanasov, Maihaela Gurau, Petronela Cucu, Simona Floroaia, Manuela Lupascu, Gabriela Ciobanu, Irina Lipanescu, Dinna Doneanu, Raluca Vintilescu, Alice si Liliana Popa.
CONCURS!
Fashionistas, acum aveti posibilitatea sa castigati un colier deosebit – marca Flusberg Fashion Jewelry(vezi foto)
Acest colier este realizat manual de Madalina Flusberg, singurul designer roman de bijuterii, care expune in Bloomingdales New York.
Pentru a intra in posesia colierului trebuie sa dati LIKE pe pagina oficiala de Facebook/Carmen Negoita si FOLLOW pe acest blog. 
Castigatorul (in urma extragerii la sorti) va fi anuntat Miercuri, 3 Aprilie ’13, pe blog cat si pe pagina oficiala de Facebook. Succes!
8 Comments
  • Camelia Andrasescu

    Buna,
    superb blogul tau, ma bucur ca te-am descoperit!
    Te urmaresc prin GFC : Camelia Andrasescu
    FB : Adriana Camelia Andrasescu Scrieciu
    Multumesc foarte mult.

    martie 30, 2013 at 7:49 PM Răspunde
  • Carmen Negoiță

    Camelia iti multumesc mult si ma bucur ca iti place blogul meu. Daca vrei sa iti fie mai usor poti sa te inscrii direct pe blog cu adresa de mail si de fiecare data, cand postez o sa-ti apara in mail. Daca te inscrii acum poti sa castigi chiar si colierul. 🙂 Toate cele bune!

    martie 31, 2013 at 4:24 PM Răspunde
  • Camelia Andrasescu

    Multumesc frumos pentru invitatie, mi-ar placea sa te urmaresc pe email si sa particip la concurs, dar din pacate nu merge link-ul pe care l-ai lasat, iar in alta parte nu vad nici un buton de abonare pe email.

    aprilie 1, 2013 at 4:47 PM Răspunde
  • ZADIN

    Te urmăresc cu mare interes atât prin FB – Lucia Zoltoreanu, cât şi pe GFC – Zadin.

    Cu sau fără premiu, îmi place de tine, eşti o sursă de inspiraţie şi voie bună.

    aprilie 2, 2013 at 4:08 PM Răspunde
  • Carmen Negoiță

    Camelia, cand intrii pe blog in partea dreapta este o rubrica in care apare numarul de membrii. Deasupra este o casuta, pe care scrie inscrieti-va pe acest site si cand dai click pe aceasta casuta te trimite direct intr-o alta fereastra, de unde iti alegi pe ce ai mailul. Treci acolo adresa ta si gata. Sper ca ti-am fost de ajutor. Si o sa mai am multe concursuri in viitor. Acesta a fost doar de inceput, asa ca te astept sa fii la curent cu noutatile. Te pup

    aprilie 5, 2013 at 7:50 PM Răspunde
  • Carmen Negoiță

    Zadin nu stiam ca ma urmaresti si pe facebook, dar ma bucur. Oricum, daca o sa castigi un premiu ti-l trimit prin posta sau vin si fac un post la Braila :)). Te pup. Seara frumoasa.

    aprilie 5, 2013 at 7:55 PM Răspunde
  • Claudia

    in interviul pentru Acasa tv mentionati de un site cu haine second hand. Va rog, ati putea scrie adresa acelui site aici? Multumesc! 🙂

    aprilie 17, 2013 at 6:34 PM Răspunde
  • Carmen Negoiță

    Claudia este o pagina de facebook. Acolo sunt expuse hainele iar eu o sa le pun cat de curand. Poti sa trimiti un mesaj, daca vrei sa stii mai multe detalii, despre vreo piesa vestimentara si sora mea o sa-ti dea toate informatiile. Ai aici link-ul.
    http://www.facebook.com/haine.trendyfrendy?fref=ts.

    Merci. O zi frumoasa.

    aprilie 19, 2013 at 8:55 AM Răspunde

Leave a reply