To top
4 mart.

LONDON FASHION WEEK – 1st outfit

Și a fost London Fashion Week! V-am țintut la curent cu ce s-a întâmplat în cadrul renumitului festival de modă. Am postat pe Facebook si Instagram fotografii din cadrul show-urilor la care am fost invitată, iar acum a venit momentul să vă prezint ținutele pe care le-am purtat pe toata durata festivalului.
Mai întâi de toate, aș începe prin a spune că întotdeauna un prieten la nevoie se cunoaste. Burberry a fost prietenul cu ajutorul căruia am construit outfiturile pentru care am primit atâtea aprecieri. Da, a fost rețeta succesului!
Azi  vă prezint un item-vedetă, un articol vestimentar emblematic ce a născut tradiție în cazul brand-ului Burberry. Trench-ul.
Am completat ținuta cu o pereche de pantofi accesorizați cu blană de iepure, un turban stylish și un splash de culoare dat de clutch-ul fuchsia.
Enjoy!

PS: Magazinul Burberry din București se află pe strada Luterană nr. 4.

London Fashion Week has been a tremendous experience! I have kept you up to date with info and photos posted on my Facebook and Instagram pages and now it’s time to show you the outfits I wore during the famous fashion festival.
First of all, it is mandatory to say that a great friend in need is a friend indeed and, in my case, my friend is Burberry. Its items helped me build great appreciated outfits. It was my receipt of success.
Today I present you THE item which created Burberry tradition. The trench.
I have completed the outfit with hare furred shoes, a stylish turban and a splash o color provided by the fuchsia clutch.
Enjoy

PS: Burberry store in Bucharest is situated on 4 Luterana Street.


Photography by RAREȘ PULBERE / www.rares-pulbere.com
Location LONDON

SHARE WITH YOUR FRIENDS:

Leave a reply