To top
13 feb.

SĂPTĂMÂNA MODEI LA BARCELONA

Dragii mei, așa cum ați văzut pe pagina mea de Facebook și pe Instagram, am partipat recent la Săptămâna Modei de la Barcelona.
Totul a început pentru mine în forță, cu o întâlnire cu presa catalană la showroom-ul Desigual, unde am avut plăcerea să o întâlnesc pe frumoasa Irina Shayk. Modelul este imaginea colecției Why, lansată la BFW și, bineînțeles, tot ea a deschis și a închis show-ul Desigual.
 
Încă din prima zi am fost cucerită de colecția Pur a brand-ului Sita Murt. O colecție minimalistă în care albul a fost vedeta, iar ca și materiale a fost folosită angora combinată cu lâna. Rochia albă din imagine este preferata mea pentru că este o combinație reușită între confort, chic și sexy. Pentru femeia energică, zilnic în mișcare, dar care vrea să se simtă comodă și sexy în ținuta ei, colecția Sita Murt se potrivește perfect.

Colecția Brain & Beast s-a remarcat printr-un stil foarte young, casual chic, culori puternice, dar și alăturări contrastante. Ținutele lor par desprinse dintr-un joc în care piesele sunt și nu sunt din aceeași poveste, dar la final totul pare că se leagă. Cămașa alb-negru, desfăcută la spate a fost, de departe, piesa mea favorită.

Natalie Capell, unul dintre cei mai longevivi designeri din Barcelona, a câștigat în anul 2013 Premiul Național pentru Artizanat. Colecțiile ei sunt apreciate pentru piesele feminine, transparente si brodate manual. Colecția “Un Sueno” este o linie în nuanțe dark combinate cu light blue, toate piesele inspirând delicatețe și feminitate.

La polul opus s-a aflat colecția Krizia Robustella, un brand specializat în produse sport de lux. Colecția intitulată “The hot snow patrol” a fost plină de culoare, motive grafice. În cadrul aceluiași show și-a prezentat colecția Selim de Somavilla, iar chipeșul Jon Kortajarena a prezentat prima ținută. În prezent, hainele tind să devină unisex iar Selim a evidențiat perfect acest lucru, alăturând piese asemănătoare atât la fete cât și la băieți.




Colecțiile integrale le puteți urmări pe www.080barcelonafashion.cat. Mâine revin cu un nou calup de informație despre show-urile de la Barcelona Fashion Week. Enjoy!

SHARE WITH YOUR FRIENDS:

No Comments

Leave a reply