To top
23 oct.

Paris Fashion Week feat. AirFrance

 

GRI GRI GRI, TOAMNA GRI

În acest sezon situația se prezintă gri. Nu ar trebui să ne îngrijoreze prea tare acest lucru. Credeți-mă pe cuvânt. Dimpotrivă. Embrace the trend! Pe catwalk-ul tendințelor acestui sezon, griul deține o poziție avantajată. La fel ca și negrul, griul este elegant, chic, confortabil și modern. Înclin să spun că această culoare never go out of fashion. 
O poți pune în valoare folosind accesorii colorate. Și culmea, se combină atât de ușor. E un perfect match cu aproape orice pigment de culoare. Restricțiile sunt puține. Nu mai vorbesc de faptul că flatează orice tip de siluetă și culoare de ten. Jocul stilistic devine și mai interesant atunci când alegi să te joci cu tonurile de gri. Poți pleca de la gri deschis până la unul închis. De la mat la transparent. Texturat versus strălucitor. Sau, dacă vrei un pariu câștigător în tendințe, alege încălțămintea din piele gri metalizat. Atât de… stylish!
 
  • PHOTOGRAPHY BY IULIANA POPESCU
  • LOCATION PARIS


GET THE LOOK:

TRENCH COAT – TOPSHOP
 
T-SHIRT – MANGO
 
SHORT PANTS – ONE BY TEA SPOON
 
BAG – OTHER STORIES
(SIMILAR HERE ⬇︎)
 
SHOES – MUSETTE
(SIMILAR HERE ⬇︎)
 
BEANIE – NEFF
 
SUNGLASSES – ZARA
(SIMILAR HERE ⬇︎)
Călătoria a fost realizată cu sprijinul Air France Romania. Air France operează 5 zboruri zilnice spre Paris – Charles de Gaulle. Detalii pe www.airfrance.ro

SHARE WITH YOUR FRIENDS

 
YOU MIGHT ALSO LIKE
 

CarmenNegoita  CarmenNegoita

Summary
Article Name
Paris Fashion Week feat. AirFrance
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply