To top
16 ian.

Palaria, o completare a personalitatii

In ultimii ani am inceput sa purtam palarii din ce in ce mai des. Un accesoriu pe care il putem considera statement, dar si un semn al elegantei si al distinctiei. Sunt absolut convinsa de faptul ca daca nu ati reusit inca sa purtati palarii in tinutele voastre zilnice, ati probat cel putin una in sesiunile de shopping. Este adevarat faptul ca uneori, acest accesoriu ne poate da mari batai de cap. Da, nu este foarte usor de ales, avand in vedere ca trebuie sa completeze armonios anatomia fetei. In plus, palaria trebuie sa fie si o extensie a personalitatii noastre.

Ei bine, lucrurile pot fi simplificate daca tineti cont de stilul vostru vestimentar. Pentru cele care prefera tinutele feminine, puteti opta pentru palariile bowler sau cunoscute si sub denumirea de bob ori bombin. Acest model a aparut in anul 1849 si echilibreaza perfect un outfit delicat. Spun asta pentru ca modelul bombin este masculin.

Pentru cele care se regasesc in tinutele androgine, palariile clasice – fedora sau topper, sunt reprezentative stilului. Pot fi cu boruri mari sau mici, simple sau ornamentate. Tineti cont de personalitate si alegeti culoarea potrivita. Palaria trebuie sa fie un accesoriu asumat. Deci… purtat cu atitudine. Mai ales cand vorbim despre stilul androgin.

Stilul casual ar trebui sa fie un exercitiu de styling foarte usor. Acest gen de tinute, prin simplitatea lor, ofera posibilitatea de a alege o palarie care poate fi elementul cheie al tinutei. Elementul care da o nota stylish compozitiei vestimentare.

Fascinators sau palariile extravagante sunt apanajul oamenilor avangardisti. Persoane cu o imaginatie bogata si da… aici vorbim despre o nisa.

Un lucru e cert, exista palarii pentru toate stilurile si vorba unui vechi proverb italian: „Cine are cap, are si palarie.”

Tinuta mea de astazi este una casual, perfecta pentru un weekend la munte. Sau poate fi integrata la fel de bine si in spatiul urban. Pantalonii si puloverul sunt H&M. Ador paleta cromatica a unui duo atat de stylish. Cat despre boots, to dye for… Sunt achizitionati de la Zara. Si nu in ultimul rand palaria. Protagonistul discutiei de astazi. Alabstru cobalt, bowler, versatila si apartine brand-ului Top Shop. Enjoy!

Photography by IULIANA POPESCU
Hair by CAMELIA NEGREA
Make up by BIANCA MARCA
Location BUCHAREST

Summary
Article Name
Palaria, o completare a personalitatii
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
1 Comment
  • Anonymous

    Ce culori frumoase
    Iti sta superb asa!

    ianuarie 17, 2015 at 9:06 AM Răspunde

Leave a reply