To top
13 ian.

VIATA IN ROZ

Dragii mei, va salut din tarile calde. Mai exact din Panama. (: Daca urmariti conturile mele de socialising banuiesc ca ati vazut deja o parte din aceasta aventura. Evident ca o sa va pregatesc o serie de materiale despre tot ce a insemnat acest trip. Stiti ca de fiecare data am impartasit cu voi expereintele mele din vacante.

Astazi v-am pregatit o tinuta casual, cu articole vestimentare H&M. Trebuie sa recunosc ca  jeansii negri ii port deseori. Am facut o mica obsesie pentru ei. Bluza este de mare efect. Cu atat mai mult faptul ca este din blana eco. Rozul pudrat ramane in continuare in topul preferintelor mele.

De ce la vie en rose? Am plecat de la pigmentul de culoare al topului din tinuta de astazi. Si in al doilea rand mi-am propus sa traiesc asa. O viata in roz. Faptul ca m-am detasat de frigul iernii si am evadat la caldura a insemnta ceva pentru mine. Detasare. Am decis ca de acum inainte sa evadez cand sunt asaltata de probleme, de griji. Va fi o detasare imaginara, unde speranta imi va oferi suficienta cladura in asa fel incat sa nu simt intemperiile problemelor din viata. Atunci cand viata va fi pictata cu tuse sumbre de culoare, eu am sa vin cu tonuri calde, voi picta viata in roz.

Photography by IULIANA POPESCU
Makeup by BIANCA MARCA
Hair by CAMELIA NEGREA

Summary
Article Name
LA VIE EN ROSE
Author
Publisher Name
www.carmennegoita.com
Publisher Logo
No Comments

Leave a reply