To top
12 nov.

Top aplicatii de travel

Am scris in ultimul meu post de travel cat de mult imi place sa calatoresc. De cele mai multe ori insa, bugetul, dar si timpul nu imi permit sa fac acest lucru atat de des cat mi-as dori.

Imi doresc sa explorez toata lumea si sa ajung, macar odata in fiecare tara de pe glob. Unele destinatii  par insa foarte inaccesibile, cum a fost si Panama. Foarte multi prieteni, dar si cititori m-au intrebat cum am ajuns acolo si de ce am ales aceasta tara.

Cand am timp citesc despre destinatii inedite si imi place foarte mult sa explorez tot ce este nou. Drumurile cunoscute sunt si ele interesante, dar lipseste partea aceea de adrenalina.

Despre Panama v-am povestit pe larg in cele 2 posturi. Daca nu ati apucat sa le vedeti intrati aici si aici.

Saptamana aceasta am inceput o noua experienta, intr-o tara si mai inedita, Palau. Nici nu stiam unde se afla pe harta, pana cand nu am vazut oferta.

Am cumparat biletele de avion in februarie si daca o sa aveti curiozitatea sa vedeti pe harta unde se afla, o sa intelegeti de ce pretul de 360,370 euro(nu mai stiu exact) mi s-a parut o super oferta. Este de ajuns sa va spun ca am zburat 2 zile pana aici?

In mod normal zborurile pana in Palau sar lejer de 1500 euro in aceasta perioada si bineinteles ca nu puteam rata ocazia ?

Am ratat insa o oferta pentru Cuba, o alta destinatie on my wishlist, pentru ca nu m-am decis la timp. Asa se intampla cu acest tip de oferte. Nu prea iti lasa timp de gandire. Take it or leave it. Sunt erori de sistem si pana se prinde cineva sa le corecteze trebuie sa te decizi. ?

Am mai multe site-uri si aplicatii pe care le urmaresc atunci cand vreau sa calatoresc la intamplare. Asa ca daca sunteti iubitori de calatorii va recomand sa le studiati din cand in cand. Nu se stie niciodata ce oferta prindeti.

Travelator este un site romanesc facut de 2 graficieni si care ofera tips-uri de unde iti poti cumpara bilete de avion, cazare, etc la super preturi. Trebuie doar sa stii sa iti faci singur o rezervare si sa ai un card de credit. Usor nu? Chiar acum au o oferta pentru Sicilia 7 nopti, avion, cazare cu mic dejun la 137 euro. Verificati perioadele disponibile si daca vi se potriveste go for it. It’s a deal!!!

Holiday Pirates este un site cu oferte super faine, singura problema este ca nu au plecari din Romania. Asa ca la oferta mai adaugati si zborul pana in Londra. Mai sunt si alte aplicatii din seria Pirates, cu puncte de plecare din alte tari. Am vazut Germania, USA.

Fly4Free au o pagina de Facebook, pe care ii urmaresc. Ofertele lor sunt cu plecare din diferite orase europene. Cea mai recenta oferta Londra – Varadero 219 lire. Cuba ma tot cheama?

Daca aveti si voi ponturi despre calatorii ieftine lasati-le intr-un comentariu.

Sharing is caring.

Revin cu poze si info din Palau.

cele-mai-bune-aplicatii-de-travel-4

cele-mai-bune-aplicatii-de-travel-3

cele-mai-bune-aplicatii-de-travel-7

3 Comments
  • Andreea Cretulescu

    Buna, Carmen,

    Super utila postarea!
    Noi am gasit super oferte si am calatorit cu https://www.vacante.net
    Are super oferte atat pentru bilete de avion, cat si pentru cazare in tara sau in strainatate.
    Noi am fost intr-un city-break la Roma si a iesit super tare! 🙂

    Cu drag,
    Andreea 🙂

    iulie 12, 2017 at 10:50 PM Răspunde

Leave a reply