To top
14 dec.

Cum a fost la cina cu Stella Artois

Astazi vreau sa povestesc despre o seara speciala petrecuta alaturi de oameni dragi & Stella Artois.

Cred ca ati vazut concursul de pe facebook si instagram, in care va invitam la o cina la mine acasa. Stiu ca trebuia sa aleg doar o castigatoare, dar raspunsurile au fost atat de frumoase incat am alea trei.

Am vrut ca totul sa fie perfect asa ca am apelat la Maison Daddoo care au venit cu aranjamentele superbe, iar de catering s-au ocupat cei de la Zebra Catering. Da, de data aceasta nu am gatit eu, pentru ca am vrut sa ma asigur ca toata lumea se simte bine, iar gatitul m-ar fi tinut putin cam mult in bucatarie. A fi o gazda buna, nu inseamna doar sa gatesti si sa aranjezi masa frumos, ci sa faci ca toata lumea sa se simta inclusa, in cazul de fata, prietenii si cititoarele mele. Eu zic ca mi-a iesit.

stella-artois-cina-hostonetoremember-12

stella-artois-cina-hostonetoremember-7

stella-artois-cina-hostonetoremember-14

stella-artois-cina-hostonetoremember1-1

Cateva pahare de bere mai tarziu, am impodobit bradul, am ascultat si cateva colinde, asa de sezon, iar mult mai tarziu vreau sa va spun ca ne-am pus pe dansat ( in caz ca nu ati vazut pe snapchat & instastories ). Am facut si the mannequin challenge, care bineinteles ca nu ne-a iesit din prima, dar in final a fost super fun.

stella-artois-cina-hostonetoremember-2

stella-artois-cina-hostonetoremember-1

Le multumesc celor de la Stella Artois pentru ocazia to #hostonetoremember si voua, dragii mei, pentru ca imi sunteti alaturi.

Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi!

stella-artois-cina-hostonetoremember1-2

stella-artois-cina-hostonetoremember-11

stella-artois-cina-hostonetoremember-10

No Comments

Leave a reply