To top
19 oct.

Decor de toamna cu Lem’s

lems

Nu sunt mare iubitoare de sarbatori americane, iar Halloween-ul nu face exceptie. Imi plac insa dovlecii, atat pentru decoratiuni, cat si in mancare si imi transmit foarte puternic ideea de toamna. Nuantelele pamantii, culorile calde, dar in special oranjul ma introduc in atmosfera acestui superb anotimp.

Zilele acestea echipa Lem’s mi-a propus un joc de creativitate. Așa că am acceptat provocarea de a amenaja trei spații din casă într-un touch personal. Am ales două bucătării și un living care proiectează o imagine similară cu design-ul casei mele. Nuante de oranj, alaturi de nuante cromatice puternice precum rosu si negru, pe care le-am impanzit cu dovleci de toate dimensiunile. Iar pentru masa “traditionala” de Halloween am apelat la imaginatia copiilor mei, care m-au ajutat sa transform cateva produse raw si fructe intr-un adevarat festin culinar

Photo by Iuliana Popescu / Dress Marie Ollie

Fiecare experienta de genul acesta imi trezeste dorinta mea pentru schimbari constante. Nu sunt o persoana conservatoare si imi place sa experimentez fiecare trend, inclusiv in materie de design interior. Asa am ajuns la concluzia ca este mai economic sa aleg un mobilier in nuante simple, usor de asortat, iar cand ma apuca nebunia schimbarii sa ma joc cu decoratiuni, este ideal pentru a-mi testa creativitatea, personalizand locul intr-un mod diferit.

Mobilierul Lems, pe langa faptul ca imi inspira acasa, este usor de adaptat oricarui spatiu, pentru ca este o mobila modulara si au o gama atat de variata de modele si culori, incat nu ai cum sa nu gasesti ceva pe gustul tau. Aaaa si sa nu uitam ca sunt fabricate la noi in tara, mai exact la Campina.

Eu te provoc să te joci și tu cu imaginația ta și să testezi flexibilitatea mobilei Lem’s la tine acasă până pe 5 noiembrie. Ai reduceri de până la 50% la toate produsele și îi găsești și ușor în țară. Aici poți vedea care este cel mai apropiat showroom Lem’s de tine.

Tie ce iti transmite toamna?

No Comments

Leave a reply