To top
28 aug.

Cel mai nou tratament pentru par cu cofeina

Inca din vremea liceului eram fascinata sa fac schimbari la par. Desi nu eram o mare fashionista, sa ma tund baieteste sau sa imi oxigenez parul mi se parea cel mai cool lucru posibil.

Intre timp mi s-a schimbat si stilul vestimentar, dar mania cu parul a ramas aceeasi. De la bob la extensii, de la blond la negru albastrui, tot ce va puteti imagina facand la parul vostru eu le-am incercat deja.

Dupa fiecare experiment stilistic urma o serie de tratamente intensive, ca sa aduc parul la o stare normala si sanatoasa. Asta pana cand aveam urmatoarea inspiratie, evident.

Cu timpul insa am incercat sa fac schimbarile treptat, pentru ca desi natura a fost generoasa si mi s-a regenerat tot parul distrus, dupa o varsta lucrurile nu mai stau asa de simplu.

Pe masura ce inaintam in varsta, productia de hormoni in organismul femeilor se dezechilibreaza si afecteaza implicit cresterea parului. Daca mai punem la socoteala stresul, alimentatia si viata agitata pe care o traim trebuie sa venim intotdeauna cu ingrijire pe masura.

Plantur 39 a lansat o gama speciala, pe baza de cofeina, care se adreseaza exact acestor probleme hormonale. Eu am inceput sa o folosesc exclusiv de o luna si anume: shamponul si balsamul, pentru fiecare spalare, iar lotiunea tonica o aplic la radacina in fiecare zi pe parul uscat, sau dupa spalare si masez pana este absorbita.

In prima faza am observat un volum extraordinar al parului, pentru ca se intensifica circulatia la nivelul scalpului. Dupa cateva spalari parul meu cadea chiar mai mult ca la inceput, ceea ce m-a ingrijorat la inceput. Am inceput sa citesc reviewuri pe net si am vazut ca nu sunt singura. Este un proces prin care parul in faza de repaus este scos din folicul. Si acum continui sa il folosesc regulat, iar caderea parului s-a ameliorat vizibil.

Eu nu sunt bautoare de cafea, dar in schimb am folosit cofeina in toate modurile posibile: peeling, hidrocolonoterapii iar acum pentru par. Daca la toate celelalte simt cum ma agit instant, la produsele de par nu am avut deloc aceasta reactie. Cantitatea de cofeina, din cate am citit este dozata astfel incat sa ramana in foliculul de par intreaga zi si ce ajunge in corp este o cantitate inofensiva.

Si da, parul meu acum are culoarea lui naturala, exceptand ce a ramas pe varfuri de la ultimul blond. Am aproape 2 ani de cand nu m-am mai vopsit, il ingrijesc constant si sper sa nu fie linistea dinaintea furtunii????????

No Comments

Leave a reply